Ziņas

FOTOGALERIJA: Jaunais BMW X3

Lielāks, ietilpīgāks, pievilcīgāks
Cenas mazliet augstākas kā līdzšinējam X3
Pārdošanā gada beigās

BMW šoziem laidīs klajā jaunu X3, kas aizvietos līdzšinējās paaudzes modeli – daudz kritizētu par tā ārieni, kvalitāti un gaitu.

Nav nekāds pārsteigums, ka BMW to ir centušies izlabot – un šajos attēlos redzamais auto var lepoties ar pievilcīgāku izskatu un teju ne 5.sērijas BMW interjera kvalitāti.

Jaunajam BMW X3 papildaprīkojumā būs arī elektroniski regulējama piekare ar diviem režīmiem. Turklāt tas būs ietilpīgāks, dinamiskāks un patērēs mazāk degvielas. Pamataprīkojumā būs start/stop sistēma – pat modeļiem ar sešu cilindru dzinēju un automātisko transmisiju.


Jaunais X3: pastāvīgā pilnpiedziņa

Visām modifikācijām būs BMW xDrive pastāvīgā pilnpiedziņa, jo BMW nav plānu iet Volvo pēdās un piedāvāt priekšpiedziņas auto, lai vēl vairāk samazinātu degvielas patēriņu un CO2 izmešu daudzumu.

xDrive sistēma normālā režīmā padod 40% dzinēja jaudas priekšējiem riteņiem, bet 60% - aizmugurējiem, taču, piemēram, paātrinoties pagriezienā, aizmugurei var tikt padots vairāk jaudas, lai palīdzētu stabilizēt auto.

Jaunais X3 ir lielāks nekā modelis, kuru tas aizvieto, taču sver par 25 kilogramiem mazāk. Tas veidots uz pilnīgi jaunas platformas, taču izmanto komponentus no citiem BMW – piekare ir no 3.sērijas, interjera iekārtojums – no 5.sērijas, bet papildaprīkojumā pieejamā elektroniskā piekares regulēšanas sistēma ir līdzīga, kā Z4.

What Car? izmantoja BMW piedāvāto iespēju veikt īsu izbraucienu ar X3 prototipu, kas atklāja, ka jaunajā modelī ir ievērojami vairāk vietas salonā, nekā līdzšinējam X3. Tas ir arī klusāks, kā arī gaita tam ir vienmērīgāka – pateicoties piekares elektronikai.

Sagaidāms, ka jaunais BMW X3 nonāks pārdošanā gada beigās un cenas būs mazliet augstākas, nekā pašreizējam modelim.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.