Ziņas

FOTOGALERIJA: Autosport International šovs Birmingemā

Birmingemā sākas Autosport International izstāde
Lielākā autosportam veltītā izstāde pasaulē
Jaunākie sacīkšu auto modeļi

2011.gada autosporta sezona ir oficiāli sākusies ar ikgadējo Autosport International izstādi Birmingemā, Lielbritānijā, kur klāt ir arī Whatcar.lv.

Autosporta šova pirmajā dienā dominēja Caterham, laižot klajā savu Lola SP/300.R, kas ir pirmais pilnīgi jaunais Caterham modelis gandrīz 20 gadu laikā.

Konkurējošais uzņēmums Radical arī nav sēdējis, rokas klēpī salicis – Birmingemā notiekošajā autosporta šovā tika demonstrēts Radical SR3 SL, pirmais kompānijas modelis, kas iecerēts koplietošanas ceļiem.

Savukārt leģendārais britu sporta kartu ražotājs Ariel laida klajā Atom Mugen īpašo versiju.

Lotus, kas Parīzes autošovā pērn pārsteidza ar vairākiem jauniem ielas auto konceptiem, uz Birmingemu bija atveduši veselu spektru ar sacīkšu mašīnām, kas pārstāv piecas atšķirīgas kategorijas. Uzmanības centrā – jaunā Lotus Renault GP F1 formula.

Debiju piedzīvoja arī vairākas rallija mašīnas, tai skaitā jaunais Ford Fiesta WRC, kā arī Škoda Fabia S2000, kas domāta IRC sacensībām.

Autosport International piedāvāja arī iespēju pamielot acis pie aizvadītā gada spilgtākajiem sporta auto, tai skaitā 911 GT3 R Hybrid, BMW M3 GTS, Nissan GT-R un McLaren MP4-12C.

Skaties fotogaleriju!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.