Ziņas

Ar Toyota Hilux cauri Antarktīdai

4600 kilometru ceļš cauri Antarktīdai
Līdz Dienvidpolam un atpakaļ
Toyota Hilux sadarbībā ar Arctic Trucks

Toyota Hilux vārds nav svešs tiem, kam auto nepieciešams galvenokārt tā funkcionalitātes un praktiskuma dēļ.

Toyota to ir veiksmīgi izmantojuši, ļaujot izmantot Hilux tādos ekstrēmos braucienos, kā ceļš uz Ziemeļpolu vai Islandes Eijafjallajekulla vulkāna iekarošana.

Tagad Hilux savu sasniegumu kartē iezīmējis vēl vienu maršrutu – braucienu cauri Antarktīdai uz Dienvidpolu.

Pagājušomēnes sāktajā ceļojumā četri Toyota Hilux pikapi transportēja zinātnieku ekspedīciju 4600 kilometru garā ceļojumā no Novo aviobāzes līdz Dienvidpolam un atpakaļ.

Visi Hilux, kam zem motora pārsega ir 3,0 litru dīzeļdzinējs, gan iepriekš bija paviesojušies pie Islandes Toyota pilnpiedziņas mašīnu pārveides speciālistiem Arctic Trucks, kas tās nedaudz uzlaboja atbilstoši gaidāmajiem pārbaudījumiem.

Jāatzīmē, ka braukt cauri Antarktīdai nav joka lieta - vidējā gaisa temperatūra ceļojuma laikā bija -40 grādi, bet brīžiem noslīdēja pat līdz -56 grādiem.


What Car? TV: Ar Toyota Hilux cauri Antarktīdai

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.