Ziņas

Opel Astra - Latvijas gada auto 2010

Opel Astra iegūst Latvijas Gada auto titulu
20 auto konkurence
Gada auto arī Igaunijā

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Motormuzeja telpās notika pēdējie testa braucieni, lai speciāli veidota žūrija nominētu ikgadējā konkursa Latvijas gada auto 2010 uzvarētāju. Sīvā konkurencē par Latvijas gada auto 2010 tika atzīts jaunais Opel Astra, kopvērtējumā saņemot 189 punktus.

Konkursa žūrijas 52 dalībnieku vidū bija auto žurnālisti, uzņēmēji, kompāniju vadītāji un autosportisti. 20 automašīnu konkurencē Opel Astra tika piešķirta pirmā vieta, savukārt kompaktais minivens Opel Meriva ierindojās septītajā vietā.

Opel Pārdošanas un mārketinga direktors Baltijas valstīs Dragans Nenadovičs teic: “ Opel Astra ir labi ieredzēts auto Baltijas tirgū tāpat kā citās valstīs Eiropā. Šāda balva mums ir kā apliecinājums, ka ar Opel Insignia modelī aizsāktajiem tehnoloģiskajiem uzlabojumiem un jauno dizaina valodu nekļūdījāmies, un esam uz pareizā ceļa ieviešot šos jauninājumus arī citiem Opel modeļiem".

Jāatzīmē, ka Opel Astra ieguvis Gada auto 2010 titulu arī Igaunijā, kur to starp visiem šogad klajā nākušajiem auto modeļiem izraudzīja neatkarīgu ekspertu žūrija. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.