Ziņas

VIDEO: Jaunais 6.sērijas BMW kabriolets

BMW atklāj 6.sērijas kabrioletu
Platāks un garāks nekā līdzšinējais modelis
Pirmie oficiālie foto!

BMW laiduši klajā pirmos oficiālos jaunā 6.sērijas kabrioleta foto.

Tiem, kas ir redzējuši 6.sērijas BMW konceptu, kas tika demonstrēts pagājušomēnes Parīzes autošovā, jaunais 6.sērijas BMW nebūs nekāds pārsteigums.  Auto ir 4,89 metrus garš, tātad, par 74 milimetriem garāks nekā priekštecis, kā arī par 39 mm platāks un par 9 mm zemāks.

6.sērijas kabrioleta jumts automātiski nolaižas 19 sekundēs un aizveras 24 sekundēs. Abas operācijas iespējams veikt kustībā līdz 40 km/h lielam ātrumam.  Bagāžnieka ietilpība ir 300 litri.

Attēlā redzamais auto ir BMW 650i, kam zem motora pārsega ir 4,4 litru V8 dzinējs, kas attīsta 400 ZS. Tas savienots ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, taču to iespējams pasūtīt arī ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. No 0 līdz 100 km/h auto ieskrienas 5 sekundēs.

Plašāku informāciju BMW sola atklāt, tuvojoties modeļa oficiālajai pirmizrādei.


What Car? TV: VIDEO: Jaunais 6.sērijas BMW kabriolets

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.