Video ziņas

VIDEO: Pārgalvīgs brauciens ar motociklu

Lielā ātrumā traucas pa pilsētas ielām
Neskaitāmas bīstamas situācijas
Skaties video

Moto sezona strauji tuvojas noslēgumam, tomēr mēs aicinām autovadītājus nezaudēt modrību un pirms joslu maiņas vienmēr rūpīgi ielūkoties atpakaļskata spoguļos.

Šis video, kas uzņemts Krievijā, ir labs pierādījums tam, kā mēdz pārvietoties pārgalvīgākie motobraucēji. Video skaidri redzams, kā motobraucējs lielā ātrumā lavierē starp lēni braucošiem auto, brīžiem vien par mata tiesu izvadoties no sadursmes.

Līdzīgas situācijas nereti tiek novērotas arī uz Latvijas ceļiem, tādēļ, lai izvairītos no nepatīkamiem brīžiem, vienmēr pārbaudiet vai starp auto joslām „nelido” kāds motobraucējs.

Skaties video!

What Car? TV: VIDEO: Pārgalvīgs brauciens ar motociklu

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.