Ziņas

FOTO: Kulthārds traucas pa Viļņas ielām ar F1 formulu

Red Bull Speed Avenue Viļņā
Kulthārds ar Red Bull formulu
Arī Viļņas drifteri

1.septembrī Viļņā Konstitūcijas Avēnijā tika apturēta satiksme, lai pavērtu ceļu pasākumam Red Bull Speed Avenue. 900 metri vienā no galvenajām Viļņas ielām kļuva par F1 trasi, pa kuru traucās neviens cits kā Deivids Kulthārds.

Kulthārds ir viens no pieredzējušākajiem F1 pilotiem, braucot līkumotās sacensību trases kopš 1993. gada. Viņa kontā ir 247 F1 sacensības, 13 pirmās vietas, 62 reizes viņš ir pabijis uz pjedestāla. 2005. gadā Kulthārds pievienojās Red Bull Racing komandai, sniedzot daudzus neaizmirstamus mirkļus saviem faniem.

Šis tas par ātru braukšanu bija sakāms arī lietuviešu autosportistiem, kuru vidū bija Benediktas Vanagas un labākie Lietuvas drifteri Timas Simaška, Darius Baļus, Evaldas Kovalenka un Ramūnas Brūzga.

Foto: Lukas Nazdraczew, Red Bull Photofiles

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.