Video ziņas

VIDEO: Kā Putins brauca ar Ladu cauri Krievijai

Amatieru video no Krievijas
Putinu pavada konvojs
Kurā no automašīnām sēž Putins?

Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins, pēdējā laikā arvien vairāk iecienījis sava tēla spodrināšanu ar visai netipiskiem paņēmieniem.

Pagājušomēnes viņš devās braucienā pa Kamčatku, raudzījās kā lāči barojas ar lašiem, kopā ar zinātniekiem ņēma šūnu paraugus no vaļiem, ar gumijas laiviņu braucot gar Kamčatkas pussalas piekrasti. 

Nākamais viņa solis bija celt vietējās rūpniecības prestižu, braucot no Habarovskas līdz Čitai ar jauno Lada Kalina Sport. Valsts televīzijā tika demonstrēti kadri, kā Putins melnās saulesbrillēs sēžas pie spilgti dzeltenā auto stūres un sāk 2000 kilometrus garo braucienu.

Mūsu rīcībā nonācis amatieru video, ko uzņēmuši brauciena aculiecinieki. Saprotams, ka tik augsta ranga valstsvīrs ceļā nedodas viens – viņu pavada vairākas milicijas automašīnas un iespaidīgs konvojs ar apsardzes darbiniekiem.

Turklāt nav zināms, kurā no divām dzeltenajām automašīnām sēž Putins un vai tas patiešām ir viņš. Vēl viena Lada, video autoriem par lielu prieku, atrodas uz līdzi braucošā evakuatora. Brīdinām - video ir dzirdami lamuvārdi krievu valodā. 

Skaties video! (Brīdinām - video ir dzirdami lamuvārdi krievu valodā). 


What Car? TV: VIDEO: Kā Putins brauca ar Ladu cauri Krievijai

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.