Ziņas

Atklājies, kas ir Stigs no Top Gear

Britu žurnālisti atklāj, kas ir Stigs
Stigs kopš 2003.gada ir Bens Kolinss
Tomēr viņš nav vienīgais Stigs

Gadiem ilgi klīst baumas par to, kas ir mistiskais televīzijas šova Top Gear personāžs Stigs baltajā sacīkšu braucēja kombinezonā un ķiverē ar tonēto stiklu un beidzot uz šo jautājumu ir rasta atbilde.

Tas ir Bens Kolinss, bijušais F-3 autobraucējs, kas strādājis arī kino industrijā, braucot ar Aston Martin pēdējā filmā par Džeimsu Bondu – „Kvantu mierinājums”. Viņa identitāti izdevies atklāt, pateicoties Stiga plānam publicēt savus memuārus.

Vēl pagājušonedēļ BBC centās uzlikt veto Stiga plāniem publicēt savu autobiogrāfiju, jo tas esot pretrunā ar līguma nosacījumiem.

Taču nenogurstošie dzeltenās preses žurnālisti no Sunday Times izpētījuši Bena Kolinsa kompānijas Collins Autosport finanšu pārskatus un atklājuši, ka 2003.gadā, kad Top Gear pirmo reizi parādās Baltais Stigs (pirms tam bija melnais), Kolinsa uzņēmums vēsta par lieliskiem finanšu rādītājiem, kas gūti, pateicoties sadarbībai ar BBC programmu Top Gear.

Turklāt pārskatā minēts, ka šī sadarbība nodrošinās labus ilgtermiņa rezultātus.  

Tomēr tas nenozīmē, ka Kolinss ir vienīgais Stigs. Viņš varētu būt „galvenais” Stigs, taču ķivere ar tonēto stiklu pieļauj, ka Stigs laiku pa laikam varētu būt arī kāds no pieaicinātajiem viesiem – piemēram, Mihaels Šumahers vai Lūiss Hamiltons.

Taču fakts, ka viņš gatavojas publicēt savus memuārus var nozīmēt arī to, ka Bens Kolinss vairs nav Stigs. Skaidrs ir viens – intriga turpināsies!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.