Ziņas

Lexus Hybrid - divritenis ar elektromotoru

Lexus prezentē Hybrid divriteni
240 W elektromotors un pedāļu spēks
Sērijveida ražošana nav plānota

Lexus pēdējo gadu laikā ir izdevies radikāli uzlabot savu ražojumu dizainu, izaugot no „luksusa Toyota” un "japāņu Mercedes" imidža līdz savam, unikālam dizaina rokrakstam.

To Lexus cenšas pasvītrot arī ar autobūvi nesaistītiem dizaina objektiem – tādiem, kā šis, attēlā redzamais hibrīdvelosipēds.

Pirmoreiz tas atklātībā nonāca pērn, taču tagad Lexus to ir vēlreiz izvilkuši dienas gaismā, lai demonstrētu tos pašu sponsorētajā Lielajā velobraucienā, kas notiks Lielbritānijā.

Lexus Hybrid divriteņa rāmis veidots no oglekļa šķiedras un tam ir astoņpakāpju elektroniskā pārnesumkārba. Priekšējo riteni kustina 240 W elektromotors, aizmugurējos – pats velobraucējs (ar pedāļu palīdzību).

Barošanas avots ir 25,9 voltu litija jonu akumulators, turklāt motoram ir divi režīmi - Eco and Power. Lai arī cik interesants šķiet šis velosipēds, to iegādāties diemžēl nav iespējams – Lexus nav plānu sākt tā sērijveida ražošanu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.