Ziņas

Dzērumā brauc ar rotaļu auto

Policija aiztur iereibušu britu
Konfiscē viņa rotaļu elektroauto
Atņem autovadītāja tiesības

Visai neapskaužamā situācijā nonācis kāds brits, kuru policija aizturējusi, braucot alkohola reibumā ar .... rotaļu elektroauto. Apturēšanas brīdī 40 gadus vecā Pola Hatona reibuma pakāpe  divkārt pārsniedza pieļaujamo normu.

Policija neņēma vērā faktu, ka Hatons ir inženieris, kurš no darba brīvajā laikā mazliet modificējis parastu rotaļu Bārbijmobili, un devies nelielā testa braucienā, lai nodemonstrētu savu garadarbu savam netālu dzīvojošajam kolēģim.  

Varas pārstāvji arī neņēma vērā faktu, ka auto maksimālais ātrums ir vien nepilni 7 km/h un sodīja iereibušo konstruktoru ar autovadītāja tiesību atņemšanu.  Acīmredzot, Hatona lēmums braucienam ar Bārbijmobili izmantot koplietošanas ceļu bija kļūda.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.