Ziņas

Sieviete skujoties izraisa avāriju

Dīvaina avārija ASV Floridas štatā
Sieviete pie stūres skuj savu bikini zonu
Neuzmanība noved pie negadījuma

Kāda ASV Floridas štata iedzīvotāja izraisījusi avāriju, jo, braucot pie stūres, bija skuvusi savu bikini zonu. Šī procedūra novedusi pie divu automašīnu sadursmes, kurā, par laimi, cietušie guvuši vien vieglus ievainojumus.  

37 gadus vecā Megana Bārnsa atzina savu vainu un taisnojās, ka devusies uz tikšanos ar savu draugu, taču kavējusi, bet vēlējusies "izskatīties labi".  Lai būtu drošāk, stūri bikini zonas skūšanas laikā turējis viņas bijušais vīrs – kurš sēdējis pasažiera vietā.

Pie stūres sēdošā sieviete bijusi tā aizņemta ar savu nodarbi, ka nav pamanījusi priekšā braucošo auto un nav paguvusi nobremzēt. Pēc ietriekšanās auto aizmugurē pāris apmainījās vietām, taču policiju piemuļķot neizdevās.

Policijas pārstāvis Gerijs Daniks atzīst, ka „ja es nebūtu tur bijis, es tam neticētu. Apmēram pirms 10 gadiem tajā pašā vietā es apturēju kādu autovadītāju, kuram vēnā bija iedurtas trīs vai četras šļirces. Tas bija sirreāli un es nodomāju – nekas trakāks laikam būt vairs nevar. Tad lūk – šis gadījums ar skūšanos ir vēl labāks”.

Stāsts ieguva dramatisku pavērsienu brīdī, kad izrādījās, ka Meganai jau ir atņemtas autovadītāja tiesības un viņas 1995.gada ražojuma Ford Thunderbird nav obligātās apdrošināšanas polises.

Šobrīd autovadītājai ne tikai izjucis viņas romantiskais randiņš – viņai būs jāatbild arī par braukšanu bez tiesībām, bez apdrošināšanas, par avārijas izraisīšanu un avārijas vietas patvaļīgu atstāšanu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.