Ziņas

Nissan Juke gatavojas debijai Ženēvā

Kompakts krosovers no Nissan
Pilnpiedziņa un 1,6 litru turbodzinējs
Pārdošanā rudenī

Nissan gatavojas turpināt Qashqai krosovera sākto uzvaras gājienu ar izmēros mazāko Juke, kas marta sākumā tiks prezentēts Ženēvas autošovā. Nissan cer, ka tas ienesīs svaigas vēsmas segmentā, kur pircējiem šobrīd pietrūkst interesantu piedāvājumu.

Japāņu autoražotājs apgalvo, ka Juke „pārliecinoši apvieno sporta apvidus auto izturību un sporta auto stilu kompaktauto modelī”.  

Visjaudīgākais Juke modelis būs aprīkots ar jaunu, 1,6 litru tiešās iesmidzes benzīna turbomotoru, kas būs pieejams ar Nissan ALL-MODE 4x4-i sistēmu, kas atjaunināta un papildināta ar vilcējspēka sadales tehnoloģiju.

Tagad iespējams ne tikai sadalīt vilcējspēku starp priekšējiem un aizmugures riteņiem – līdz pat maksimumam 50:50, bet arī aizmugures ass robežās starp abu pušu riteņiem, uzlabojot manevrētspēju un samazinot stūres nepietiekamas pagriešanas efektu, braucot pagriezienos. Šī ir pirmā reize, kad šāda inovācija parādās mazo automobiļu segmentā.

Pārējie piedāvātie motori ir Nissan 1,6 litru 16 vārstu motors, kas tagad aprīkots ar duālās iesmidzes sistēmu, kā arī 1,5 litru dCI common-rail dīzeļmotors.

Eiropas tirgū Juke parādīsies rudenī. Tas tiks pārdots arī Japānā un Ziemeļamerikā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Nissan Juke

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Juke piemīt vairākas spēcīgas īpašības, taču daži no mazās SUV klases konkurentiem būs visaptverošāki.