Ziņas

Jaunais Nissan Patrol kļuvis modernāks

Patrol prezentē arī kā ģimenes auto
Ne tik stūrainas formas kā agrāk
Plašs komforta aprīkojums

Kā solīts, svētdien Abu Dabi notika jaunā, septītās paaudzes Nissan Patrol pasaules pirmizrāde. Nissan apgalvo, ka jaunais Toyota Land Cruiser konkurents būs viens no pašiem spējīgākajiem apvidus auto, taču tas kļuvis modernāks un komfortablāks, nekā agrāk.

Nissan dizaina boss Taidži Toijota skaidro, ka Patrol ārējais dizains, kura pamatā ir 2006.gadā radītais Terranaut koncepts, ir tēmēts klasi augstāk, nekā līdzšinējo paaudžu Patrol.  Arī salons kļuvis „ģimenei draudzīgāks”, jo, saskaņā ar Nissan aprēķiniem, pārsvarā Patrol pircēju bezceļa piedzīvojumi ilgst vien mazāk kā 15% no kopējā auto izmantošanas laika. Tāpēc salonā netrūkst nedz ādas apdares, nedz DVD izklaides sistēmas ar vairākiem ekrāniem.

Otrajā sēdekļu rindā sēdošajiem tagad ir vairāk vietas kājām, arī trešajā sēdekļu rindā kļuvis ērtāk.

Pēdējās paaudzes Patrol ir jauna platforma un daudzviet pasaulē tas tiks piedāvāts ar jaunu, jaudīgāku 5.6 litru V8 dzinēju, kas attīsta 400 ZS un 550 Nm lielu griezes momentu. Tas savienots ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un uzlabotu pilnpiedziņas sistēmu, kas ļauj vadītājam ātri mainīt braukšanas režīmu, atkarībā no ceļa seguma.

Taču pircējiem Eiropā lielāka interese varētu būt par klasisko 3,0 litru dīzeļdzinēju, tiesa gan, mūsu rīcībā šobrīd nav informācijas, vai salīdzinoši gausais agregāts ir piedzīvojis kādas izmaiņas jaunajā modelī.   


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Nissan Juke

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Juke piemīt vairākas spēcīgas īpašības, taču daži no mazās SUV klases konkurentiem būs visaptverošāki.