Ziņas

Audi RS6 Spānijas karalim

Spānijas karalis ir auto cienītājs
Kolekcijā vairāk kā 70 auto
Jaunākais - Audi RS6

Pērn izdota grāmata liecina, ka Spānijas karalis Huans Karloss I ir īstens „benzīngalva” – viņa personiskajā autoparkā ir vairāk nekā 70 automašīnu, par kurām rūpējas 65 cilvēki.

Par jaunāko karaļa rotaļlietu kļuvis Audi RS6, kas pievienosies kolekcijai, kurā jau ir tādi autobūves sasniegumi kā 1959.gada Rolls Royce Phantom IV, Maybach un viņa pirmais auto – klasisks Mini.

Huans Karloss iepriekš redzēts arī pie Porsche 959 stūres, taču tas ir viens no automobiļiem, ko Spānijas karalim izdevies sadauzīt.

Atgriežoties pie Viņa Majestātes Audi RS6 – saskaņā ar Spānijas mēdijā Diario motor publicēto informāciju, tā ir dāvana no Audi. Vācu autoražotāja sarūpētā dāvana ir melnā krāsā ar melnu Audi logo un grafīta krāsas vieglmetāla diskiem. Zem motora pārsega – 5,0 litru TFSI dzinējs, kas attīsta 572 zirgspēkus.

RS6 dzinējs savienots ar sešpakāpju Tiptronic transmisiju kas novada dzinēja jaudu visiem četriem riteņiem. No 0 līdz 100 km/h šāds auto ieskrienas 4,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums parasti ir ierobežots pie 250 vai 280 km/h.

Protams, Spānijas karaļa rīcībā esošais eksemplārs ir īpašs – tam ir bākugunis, īpaša numurzīme, kādu var atļauties tikai monarhs, kā arī karodziņu turētāji – lai visi zin, kas ir pie stūres.

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.