Ziņas

What Car? Gada Auto - Peugeot 3008

What Car? apbalvo labākos auto
No mazauto līdz apvidus auto
Gada auto - Peugeot 3008

Londonā notikušajā 33. gadskārtējā What Car? Gada auto balvu pasniegšanas ceremonijā, ko nereti sauc par auto industrijas „Oskariem”, par uzvarētāju vakar vakarā notikušajā pasākumā tika kronēts Peugeot 3008 - krosovers, kas apvieno apvidus auto augsto sēdpozīciju ar hečbeka izmēru un minivena praktiskumu.

Peugeot šī ir dubulta uzvara - 3008 tika atzīts par labāko arī jaunizveidotajā krosoveru kategorijā, kamēr Peugeot 5008 tika atzīts par labāko minivenu.

Whatcar.lv galvenais redaktors Kārlis Auza atzīst, ka „krosoveri tuvākajos gados būs ļoti pieprasīti, jo cilvēki vēlas apvidus auto sajūtu, taču bez lielām uzturēšanas izmaksām. Peugeot 3008 ir labs variants - tas ir pamanāms, ietilpīgs, labi uzvedas uz ceļa, turklāt tam ir visai zema cena un lietošanas izmaksas”

Peugeot pārstāvis Džons Gudmans atzīst, ka What Car? apbalvojums ir „fantastisks Peugeot sasniegums, it īpaši ņemot vērā, ka Peugeot šogad atzīmē 200 gadu jubileju. Gan 3008, gan 5008 paplašina Peugeot modeļu gammu un pateicoties What Car? apbalvojumiem, panākumi būs vēl iespaidīgāki.”

Arī Audi ieguva trīs apbalvojumus – labākais Coupe (Audi TT), labākais sporta auto (Audi R8 V10), kā arī godalgu par pretaizdzīšanas aizsardzību.

Divus What Car? apbalvojumus ieguva Volkswagen (labākais mazauto – VW Polo un labākais mazais ģimenes auto – VW Golf), Mazda 6 (labākais ģimenes auto un labākais universālis), BMW (BMW 320d kompakto biznesa auto segmentā un BMW Z4 rodsteru un kabrioletu segmentā) kā arī Mercedes-Benz, kas ieguva balvu kā labākais luksusa auto (S-Klase) un balvu par sasniegumiem auto drošības jomā.

Par labāko biznesa auto tika atzīts Jaguar XF, bet labākā apvidus auto godalgu ieguva pērn atjauninātais Land Rover Discovery. Par labāko sportisko hečbeku tika atzīts Renault Megane Renaultsport Cup.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.