Ziņas

Alfa Romeo apvidus auto?

Itālijā manīts Alfa Romeo apvidus auto
Atgādina Alfa Romeo Kamal konceptu
Prototips vai sērijveida auto?

Diezgan sen atpakaļ – 2003.gadā, Ženēvas autosalonā Alfa Romeo nāca klajā ar apvidus auto konceptu, kam tika dots nosaukums Kamal.  Tiesa gan, ražošanas versija tā arī šim konceptam nesekoja.

Kā izrādās – vismaz viens eksemplārs ticis izgatavots, jo šajās dienās to nofotografējis un internetā ievietojis kāds ar Fiat saistīts cilvēks. Katrā ziņā – tas nav datorgrafikas meistaru roku darbs, taču, vai Fiat patiešām plāno atgriezties pie šī projekta, to pagaidām neviens nav apstiprinājis.  

Ja pieņem, ka tas ir testa auto, tad sērijveida Alfa Romeo Kamal krosovers varētu oficiāli tikt prezentēts jau nākamgad – jo tādi bija arī kompānijas sākotnējie plāni. Tiesa gan, līdz ar Fiat un Chrysler partnerattiecību nodibināšanu, daudz kas ir mainījies un dienasgaismu nav ieraudzījis arī šogad solītais Alfa Romeo 169 biznesa klases sedans.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.