Ziņas

Alfa Romeo Giulietta - VW Golf konkurents

Alfa Romeo atklāj Giulietta
Konkurēs ar Volkswagen Golf
Klajā laidīs pavasarī

Alfa Romeo gatavojas atzīmēt savu simtgadi ar pilnīgi jaunu modeli, kas konkurēs ar Volkswagen Golf. Kompānijas vadība paudusi pārliecību, ka tas būs jaunais Alfa Romeo bestsellers.

Tas stāsies Alfa Romeo 147 vietā, taču pagaidām nav simtprocentīgas skaidrības, kā to sauks. Sākotnēji to sauca par 148, bet pēc tam nosauca par Milano. Taču tagad tas nosaukts par Giulietta.

Alfa plāno laist klajā jauno modeli marta beigās. Tas būs pieejams vien piecdurvju izpildījumā. Jaunā auto veidols atgādina kaut ko starp Alfa Romeo Mito un jauno Opel Astra, ja pievērš uzmanību aizmugures lukturu formai.

Salonā viss būs tieši tā, kā raduši redzēt Alfa Romeo īpašnieki, taču par atkāpi no tradīcijām liecina jauni apdares materiāli un metāla elementi virsbūves krāsā. Būdams 4,35 metrus garš, auto ir par 130 mm garāks nekā Golf . Arī 2,63 m riteņu bāze ir garāka nekā Golf.

Alfa Romeo inženieri informē, ka vieta aizmugurē un bagāžniekā ir tāda pati vai pat lielāka nekā Golf.  Arī dzinēju izvēle būs līdzīga kā galvenajam konkutrentam – sākot no 1,4 litru benzīna dzinēja līdz 2,0 litru dīzeļdzinējam.

Visiem Giulietta būs mūsdienās aktuālā start/stop sistēma, kas palīdz ekonomēt degvielu. Tomēr atšķirībā no Golf, Alfa Romeo šķiet vēl nebūs divsajūgu pārnesumkārbas opcijas.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.