Ziņas

Lexus uz Toyota Land Cruiser bāzes

Klajā nāk jaunā Lexus GX fotoattēli
Veidots uz Toyota Land Cruiser bāzes
Atšķirīga ārējā apdare un salons

Klajā nākuši pirmie oficiālie jaunā Lexus GX460 attēli, neilgi pirms plānotās auto pasaules pirmizrādes Guanžou autošovā Ķīnā. Šādā izskatā auto tiks tirgots ASV un dažos citos tirgos, jo Eiropā tas būs pazīstams kā Toyota Land Cruiser 150, uz kura bāzes tas veidots.

Auto ārienē galvenās atšķirības no Toyota modeļa ir Lexus radiatora reste, atšķirīgi lukturi priekšā un aizmugurē, mazliet atšķirīga profila bamperi un dāsnāks hroma elementu klāsts.  

Tāds pats darbs paveikts arī salonā – interjera apdare ir no augstvērtīgākiem materiāliem, arī  mērinstrumentu panelis un viduskonsole ir atšķirīga, taču līdzības ar Toyota Land Cruiser 150 tik un tā ir redzamas. 

Pagaidām tehniskie dati netiek atklāti, taču, visticamāk, jaunais Lexus GX tiks aprīkots ar jauno Toyota 4,6 litru V8 dzinēju, kas attīsta 310 ZS. Pašreizējam GX modelim ir 4,7 litru dzinējs, kas attīsta 263 ZS.  

Jaunais Lexus GX460 ASV tirgū nonāks nākamā gada sākumā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.