Ziņas

Lamborghini mobilais tālrunis

TAG Heuer laiž klajā jaunu mobilo tālruni
Sadarbībā ar Lamborghini
Cena virs 3500 eiro

Līdz šim TAG Heuer pārsvarā bija pazīstams kā pulksteņu ražotājs, taču izskatās, ka uzņēmums cenšas nostiprināties arī luksusa mobilo tālruņu tirgū. Tāpēc sadarbībā ar sporta auto ražotāju Lamborghini tapis ierobežotas tirāžas tālrunis, kas veidots uz TAG Heuer ražotā Meridiist bāzes.

Jaunajam tālrunim dots nosaukums Meridiist Automobili Lamborghini un par iedvesmu tam esot kalpojis Murcielago LP640. Tā korpuss veidots no nerūsējošā tērauda, kas pārklāts ar melna titāna karbīdu. 1,9 collu displejs veidots no 60,5 karātu safīra kristāla, kas ir īpaši izturīgs pret skrāpējumiem.

Pārējais – kā jau mūsdienīgā tālrunī ierasts – 2 megapikseļu kamera, 2GB atmiņa, USB un Bluetooth. Ar vienu uzlādes reizi akumulators sarunu režīmā kalpo 7 stundas. Tomēr atšķirībā no daudziem citiem tālruņiem, šo rotā Lamborghini logo, turklāt tiks izgatavoti vien 1963 tā eksemplāri – par godu gada skaitlim, kurā tika dibināta Lamborghini auto ražotne.

Nedz TAG Heuer, nedz Lamborghini neatklāj tālruņa cenu, taču ir skaidrs, ka tas maksās vairāk nekā standarta Meridiist, kura sākumcena ir 3500 eiro.   

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests