Ziņas

Ekstrēmākais BMW M3 - GTS

BMW laiž klajā M3 GTS
Cena bez nodokļiem 111 tūkstoši eiro
Vieglāks un ātrāks nekā standarta M3

BMW laiduši klajā pašu nopietnāko M3 versiju modeļa pastāvēšanas vēsturē - automašīnu, kas radīta sacīkšu trasei, taču to būs iespējams reģistrēt arī braukšanai ikdienas ceļu satiksmē. Tās nosaukums ir GTS un, iespējams, Helovīnam par godu, pirmajos oficiālajos attēlos auto ir oranžā krāsā.

Viens no ekstrēmākajiem modeļiem BMW klāstā ir bruņots ar 19 collu diskiem, kas apvilkti ar 225/35 riepām priekšā un 285/30 riepām aizmugurē. M3 GTS ir regulējama piekare, kā arī virkne agresīvu virsbūves apdares elementu. 

Klajā laists arī īss video, kas sniedz mazliet konkrētāku vizuālo priekšstatu par šo auto.

What Car? TV: Ekstrēmākais BMW M3 - GTS


Salonu rotā sporta sēdekļi un ārkārtas slēdzis degvielas padeves atslēgšanai kā arī ugunsdzēšamais aparāts gaisa kondicionētāja vietā. Turklāt salons ir sagatavots drošības karkasa uzstādīšanai, bet aizmugures stikla vietā ir makrolons, lai samazinātu auto svaru – tas ir tikai 1490 kg.

Pirmie klienti M3 GTS saņems nākamā gada maijā. Cena Vācijā (bez nodokļiem) ir 111 tūkstoši eiro. Pagaidām gan dzinēja tehniskie dati netiek atklāti, taču tas acīmredzot būs 4,4 litru V8, kas attīsta ap 450 ZS un savienots ar septiņpakāpju divsajūgu pārnesumkārbu.


What Car? TV: Ekstrēmākais BMW M3 - GTS

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.