Ziņas

Useins Bolts sadauza BMW M3

Olimpiskais čempions nenovalda stūri
BMW M3 pārvērsts lūžņu kaudzē
Čempionam ne skrambiņas

Olimpiskais čempions, pasaulē ātrākais cilvēks Useins Bolts pārvērtis savu BMW M3 par lūžņu kaudzi. Čempionam paveicies – viņš ticis cauri bez nopietniem savainojumiem.

Tiek ziņots ka 100 un 200 metru sprinta pasaules rekorda īpašnieks, brāžoties pa dzimtās Jamaikas ceļiem, nav novaldījis sava spēkrata stūri, kā rezultātā tas apmetis vairākus kūleņus un piezemējies grāvī. Cietušo vidū nav nedz Bolts, nedz abas divas automašīnas pasažieres. Mediķi stāsta, ka vienīgie Bolta savainojumi radušies, kad, rāpjoties ārā no sadauzītā auto, viņš iekāpis ērkšķu krūmā.  

Diemžēl jamaikieša M3 gan ir cietis un pastāv bažas, ka tas nonāks auto kapsētā. Pats Bolts notikušo nekomentē, negadījuma apstākļi pagaidām ir miglā tīti. Lai gan nopietnu savainojumu čempionam nav, viņš atcēlis savu dalību vairākos sporta pasākumos maijā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.