Ziņas

Krištianu Ronaldu sadauza Ferrari 599

Sadauzīts ceturtdaļmiljonu vērts auto
Avārijas apstākļi neskaidri
Futbolists nav cietis

Britu premjerlīgas futbolkomandas Manchester United uzbrucējs Krištianu Ronaldu līdz nepazīšanai sadaudzījis savu Ferrari 599 GTB Fiorano supermašīnu. Incidents noticis ceturtdienas rītā, tunelī kas atrodas zem Mančestras lidostas skrejceļiem.   

Aculiecinieki stāsta, ka Ronaldu strauji uzņēmis ātrumu un piepeši zaudējis kontroli pār savu auto, ietriecoties tuneļa nožogojumā.  Kļuvis zināms, ka tieši aiz viņa braucis komandas biedrs, vārtsargs Edvīns van der Sārs ar savu Bentley, taču viņš avārijā nav iesaistīts.   

Policija informē, ka 23 gadus vecais Krištianu Ronaldu negadījumā nav cietis.  Arī čempionvienības Manchester United vadība apliecina, ka sportists ir sveiks un vesels.  Pārbaudes apliecinājušas, ka portugāļu futbolists alkoholu nav lietojis.  Kamēr policija veic izmeklēšanu par incidenta apstākļiem, 2008.gada Eiropas labākais futbolists jau trenējas kopā ar komandu.

Jauna Ferrari iegāde futbolistam, šķiet, nebūs problēma. Tiek lēsts, ka Krištianu Ronaldu nopelna 167 tūkstošus eiro nedēļā.  Ferrari 599 GTB Fiorano cenas sākas no 250 tūkstošiem eiro.   

Lasi vairāk par Ferrari

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests