Ziņas

BMW X6 ActiveHybrid - jaudīgākais pasaulē

BMW atklāj X6 ActiveHybrid datus
7.sērijas ActiveHybrid daudz neatpaliek
Oficiālā prezentācija nākošmēnes

BMW noņēmuši slepenības plīvuru jaunākajai X6 modifikācijai, kas nākammēnes būs aptaustāma Frankfurtes autošovā. Bavāriešiem izdevies radīt īstenu monstru, jo ar 480 ZS un 780 Nm lielu griezes momentu šis ir pats jaudīgākais hibrīddzinējs pasaulē.

Tie, kam būs tas gods sēdēt pie X6 ActiveHybrid stūres, neapšaubāmi spēs novērtēt kādu labumu viņu auto 4,4 litru biturbo  V8 spēkstacijai sniedz divi elektromotori. Divarpus tonnu smago X6 šī kombinācija spēj katapultēt līdz 100 km/h 5,6 sekundēs, vienlaikus demonstrējot iespaidīgi mazu vidējo degvielas patēriņu - 10 litri uz 100 km.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Frankfurtē tiks demonstrēts arī 7.sērijas ActiveHybrid, tiesa gan BMW luksusa sedana V8 dzinēju papildinās tikai viens elektromotors. Tā rezultātā jaudas rādītāji ir mazāki – 465 ZS un 700 Nm. Taču arī degvielas patēriņš ir vien 9,4 litri uz 100 km, bet ieskrējiens no 0 līdz 100 km/h aizņem 4,9 sekundes.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.