Ziņas

Maikls Džeksons un viņa ugunsdzēsēju auto

Aug interese par Džeksona piemiņlietām
Iespējama popmūzikas karaļa mantu izsole
Jaunu saimnieku meklēs ugunsdzēsēju auto

Ekscentriskais dziedātājs Maikls Džeksons, kurš 26.jūnijā pameta šo pasauli, paliks atmiņā ne tikai kā popmūzikas karalis. Eksperti pieļauj, ka vistuvākajā laikā strauji augs interese par Džeksona piemiņlietām – kuru vidū ir arī attēlā redzamais, dīvainais ugunsdzēsēju auto.  

Šis spēkrats, kas sargāja Džeksonam reiz piederējušā Neverlendas rančo viesus no ugunsnelaimes, jau aprīlī tika nolemts pārdošanai izsolē, taču Džeksons izsoli atcēla. Šobrīd izskatās, ka agri vai vēlu izsole tiks rīkota atkal.

Neverlendas rančo bija slavens ar tajā izveidoto atrakciju parku. Būdams gādīgs namatēvs, Maikls Džeksons bija parūpējies arī par savu viesu drošību, pasūtot īpašu ugunsdzēsēju auto – par to tika pārveidots 1986.gada GMC High Sierra 3500 pikaps. Tas aprīkots ar sešu cilindru dzinēju, četrpakāpju automātisko pārnesumkārbu un visu nepieciešamo ugunsgrēka dzēšanai – sākot no ugunsdzēsēju tērpiem un beidzot ar šļūtenēm un kāpnēm. Automašīnu rotā Neverlendas logo un – lai arī tā nekad nav dzēsusi ugunsgrēku – tagad tā kopā ar savu saimnieku ieņēmusi vietu popmūzikas vēsturē.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.