Ziņas

Opel izdara izrāvienu

Dīlerim izdodas veiksmīga akcija
Pārdod 20 jaunus un 18 lietotus auto
Interese par lietotiem auto lielāka nekā iepriekš

Opel dīlerim „Adam Auto” tīri labi veicies ar pagājušās nedēļas nogalē notikušo akciju „24h izpārdošana” –  tās ietvaros pārdotas 20 jaunas Opel un Chevrolet automašīnas un 18 mazlietotas, dažādu marku automašīnas.

Akcija notika „Adam Auto” salonos ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā un Ventspilī. Galvenais magnēts pircēju piesaistīšanai  -  gan jaunās, gan lietotās automašīnas varēja iegādāties ar 24% atlaidi un saņemt arī citus bonusus.

Adam Auto valdes loceklis Zigurds Liepa atzīst, ka „Līdzīgi, kā iepriekšējās šāda veida akcijās, arī šogad visvairāk tika pirktas tieši jaunas Opel automašīnas, taču šogad būtiski palielinājās lietoto automašīnu īpatsvars”.

Šādi tirdzniecības akcijas panākumi nenoliedzami ir patīkama vēsts laikā, kad autotirgus Latvijā piedzīvo visu laiku sliktākos rezultātus. Maijā pārdoti vien 365 jauni auto.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.