Ziņas

Brabus rada Tesla skaņu

Netipisks Brabus projekts
Uzlabos Tesla skaņu
Mehāniku neaiztiks

Brabus, vācu tūninga ateljē, kas plašāk pazīstams ar savu paveikto, spiežot ārā maksimālo jaudu no Mercedes Benz ražojumiem, tagad pievērsies vienam no interesantākajiem tuvākās nākotnes projektiem – Tesla elektriskajam sporta rodsteram.  

Tiesa gan, vācieši nav ķērušies pie Tesla dzinēja vai mehānisko komponentu uzlabošanas. Tā vietā Brabus instalējuši Tesla rodsterā ierīci, ko dēvē par „space sound” ģeneratoru. Tā ir skaļruņu sistēma, kas darbojas atkarībā no automašīnas ātruma, simulējot V8 motora rūkoņu, vai citas skaņas no zinātniskās fantastikas sērijas.  

Pateicoties Brabus meistariem, Tesla rodsters ieguvis arī 19 collu diskus ar ultraplānajām 255/30 Pirelli P Zero Nero riepām, matēti baltu krāsojumu, neona apgaismojumu zem auto, kā arī ... ādas apdari grīdai.

Tesla Roadster Brabus būs apskatāms šomēnes Essenes autošovā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.