Renault Laguna hečbeks (00-08) Atsauksmes par auto

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi

2004 1.9 cdi

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Auto iegādājos 2017 gada sākumā, tātad nav pārāk svaigs braucamais. Izbraucu garu Eiropas braucienu, un kopumā diezgan jau pabraukāts. Esmu ļoti apmierināts. Ir savas nianses par kurām neiespringstu. Piemēram degošs brīdinājuma sagnāls par akumulatora nelādēšanu. Vispār pagaidām visas ķibeles ir kaut kas saistīts ar elektroniku, sīkumi, kas neuztrauc. Izņemot xenona luktura palaidējs bija jāmaina un nebija šausmīgi lēti. Parastam pasātam būtu jānomaina spuldīte pa 5 eiro, un lieta būtu darīta. Braukšana ļoti komfortabla, dzinējs atsaucīgs un kluss, ekonomisks. Auto nerūsē, jo visas kritiskās vietas ir labi cinkotas, vai arī no plastmasas. Ļoti laba cenas/kvalitātes attiecība.

, 09/08/2017

1.9cdi

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 5/5

Ir bijis man šāds auto, 1.9cdi universāls. Komforta sēdēšana, viss pa rokai, mazs degvielas patēriņš pateicoties 6 robu manuālai kārbai. Bagāžas nodalījums gana palieks, kā nekā universāls. Vājais punkts ir turbīna. Mēdz tās nobrukt. Tādēļ pirms pirkšanas pārliecināties par to vai turbīna ir sausa un nekas tur nesulo. Neko sliktu nevaru pateikt. Dizains man personīgi patīk, ekstru arī ir pietiekami daudz. Un vēl viens liels plus priekš braukšanas ir biezā trīsspieķu stūre. Sportiskāka un ļoti patīkami ieguļas rokās.

Aivis Andžs, 15/01/2016

3.0 benzīns, Grandtour, automāts

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 3/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Braucu ar auto 2 gadus, nopirku dēļ motora, automāta, gāzes. Kopumā esmu apmierināts. Ļoti komfortabla un jaudīga mašīna. Automāts slēdzas ļoti nemanāmi, gaita mīksta, sēdekļi ērti. Ļoti daudz ekstru. Pērkot bija jāmaina ABS bloks, ko izdarīju. Meistari ieteica likt bez ESP, jo esot drošāk ka nenoplīsīs. Problēma mēdz būt logi, kas iestrēgst un tad ir jāmaina troses, bet ebay var nopirkt visu maiņas komplektu par ~ 10 LVL. Visā visumā ļoti labi aprīkota mašīna, ar kuru var baudīt arī garus braucienus.

Kaspars Krauze, 17/07/2012

3L32v

  • Kopējais vērtējums 2/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 1/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 2/5

Braukāju 2 gadus ar 3-litrīgo 210 ZS Lagunu. Braukšana ir ļoti patīkama, sēdeklis ļoti ērts- var braukt stundām ilgi un nogurums ir minimāls, bet... bet... ir viens liels BET! Detaļu cenas BMW vai japāņu līmenī, ja ne dārgākas, un tās vajadzēs daudz un bieži. 2 gadu laikā esmu divreiz mainījis celiņsiksnas rullīšu komplektu,esmu remontējis kondicioniera gultni, esmu saliecis vārstus, kā dēļ nācās mainīt dzinēju, divreiz izbira aizmugurējais stikls- pirmo reizi iebraucot bedrē, otro- servisa meistaru dēļ. No motora tecēja eļļa, izlūza durvju atsaite, kas fiksē durvis atvērtā stāvoklī, 4 reizes nācās mainīt indukcijas spoles, kas šai mašīnai ir veselas sešas (!). Nolūza galvenais skriemelis, kuram nezkāpēc pa vidu ir gumija (lai vieglāk lūzt?). Mainīju motora spilvenus un arī aizmugurēs spilvenus... Īsāk runājot, garlaicīgi ar šo mašīnu nav bijis nekad. Tajā pašā laikā braukšanas komforts un jauda ir super! Ja mašīnīte nelūztu, tad varētu braukt kaut līdz pensijai. Automātiskā transmisija ir O.K. Oficiālais patēriņš skaitās 9- 15... 16 l/100km, bet man vidēji sanāk 10- 12,6 l/100. Ieskatam- detaļu cenas- lietots vai neoriģinālais aizmugures stikls- Ls 60-110, indukcijas spoles no Citroen C5- Ls 26 (Renault- ap Ls 80), oriģinālie spilveni ap Ls 80, galvenais šķīvis- Ls 180 (sametināt uz cieto- Ls 10). Darbs motora nomaiņai pēc kataloga aizņem 32h! Tas arī jāņem vērā, ka meistari servisā par velti nestrādās. Īsāk sakot- ja ir garlaicīgi, tad pērciet Laguna!

oskars krašauskis-krauze, 06/12/2011

1.8

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 3/5

Braucu ar šo auto aptuveni 3 gadus, nobraukti ~100 000 km. Kopējais iespaids vairāk nekā pozitīvs, pilsētā ekonomisks, ārpus pilsētas - pietiekami straujš un komfortabls. Remonts un rezerves daļas brīvi pieejamas par saprātīgām cenām ( ja neremontē dīlerservisos - Euro Auto un Mūsa motors, tur gan cenas no lidmašīnas ). Runājot par garākiem braucieniem - braukts uz Lietuvu, Igauniju, Angliju, Vāciju un pa Poliju, kā arī uz Ukrainu - tehnisko problēmu nekādu, vienīgais mīnuss - aizmugurējiem pasažieriem pamaz vietas kājām... Visā visumā cena par 100% atbilst kvalitātei, neaizmirstam, ka nav jau nekāds luksus auto!

Edgars Grigorjevs, 18/11/2011

1.8

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Auto 2004. gada, šobrīd nobraukti 12 tūkstoši kilometru, odometra rādījums teju 50 tūkstoši. Vienīgais kas līdz šim darīts ir nomainīti stūres pirksti, izdegusi spuldze tuvajam gaismām un numura apgaismojumam, ka ari viens izsists miglas lukturis. Konkrētajam auto nav lukturu mazgāšanas iekārtas tāpēc miglas luktura nomaiņa bija samērā vienkārša. Pretējā gadījumā jāņem nost priekšējais bamperis. Auto ērts, salona nav tik plašs ka Mondeo bet pietiekami. Ir sanācis pārvest ari lielu ledusskapi. Aizmugure sēdošajiem viena nepatīkama fīča, kājas (pēdas)nevar pabāzt zem priekšā sēdoša sēdekļa, kā tas ir pierasts daudzas citas automašīnās. Tā saucamā bardačoka ietilpība varēja būt lielāka, tāda šaurība valda. Audio sistēma laba, ne tik laba ka Mondeo, bet tīri ciešami. Vidējais patēriņš kompī 7.8l/100km. Ar auto esmu apmierināts.


Gints Jakubovskis, 14/08/2011

1.9 DCI

  • Kopējais vērtējums 5/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 5/5

Man pieder Laguna hečbeks 1.9 dci 2002 gada, jau 2 gadi kā ar viņu braucu! No sākuma gribēju pirkt Opel Astra 1.7 tdi, vai Audi a4 1,9 tdi, Biju placī aplūkoju vienu aplūkoju otru katrai kautkas man nepatika, tad skatos stāv renaults, un iedeva man izmēģinājuma braucienu, izbraucu un visas pārējas mašīnas man aizmirsās :D Nedomājot pirku Reni un vēl tagad nenožēloju. 2 gadu laikā esmu mainījis priekšējo ritošo amartizātora atbalsta spilvenus un viss, aizmugurējā vēl tagad tur, bremžu klučus, un nekas cic tāds īpašs nav bijis, mašīnai jau ir 240 k nobraukums, un jau aukstā laikā sāk nedaudz just, ka sajūgs iet uz beigām! Mašīna manās acīs ir ļoti uzticama, ja par auto rūpējies un pats to lietu saproti, tad visi tie stulbie stereotipi šķiet muļķibas, ņemot vērā ka es esmu "ātrs braucējs" mašīnas dinamika līdz 180 km/h apmierina, un pats iedzīt līdz 100 km/h stundā var 9,5 sekundēs. degvielas patēriņš vidējais 6l/100km Mašīnai ir daudz ekstru (ESP, riepu spiediena kontrole, klimatkontrole, Ziemas salona apsilde, lietus sensors, viss elektro u.t.t). Mašīnas gaita ir mīksta un panelis no mīksta materiāla, kas pa bruģi pat neklab :) Pie mīnusiem varu minēt bagāžnieka ietilpību, ar sabwoofer kasti šķiet par maz, dažreiz čakarējas logu pacēlāji. Pirmstam ir bijušas citas mašinas kuras pat nelīdzinās šai. Nākamā mašīna kad kuru nākotnē varbūt pirkšu, noteikti būs RENAULT !

Skars Irags, 28/11/2010

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi