Jeep Grand Cherokee (05-10) Atsauksmes par auto

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi

3.0 V6 CRD Limited 5A/T

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 3/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Braucu ar šo auto pusotru gadu. Noskrējienus lieku virsū pieklājīgus - ap 60 000 gadā. Nu tad + un - šai mašīnai: Plusi: - Lielisks amerikāņu/eiropas apvidus auto apvienojums. Salons ir ērts un plašs, instrumentu panelis viegli pārskatāms, borta datora vadība loģiska. Laba audio sistēma. - MB ražojuma dzinējs un kārba. Dzinējs strādā klusi, kārba - precīza. - Lieliska dinamika, mašīna ir viegli vadāma, stabila uz ceļa. - Ļoti izturīga un pamatīgi izveidota ritošā daļa. - Labs klīrenss un caurgājamība. - Priekš pastāvīgā 4x4 labs degvielas patēriņš - ap 10.5 litriem - Ērta un prakstiska arī garākos braucienos. Uzlabojamais ( mīnusi) - Neskatoties uz plašo salonu, tā veidošanā izmantotie materiāli varēja būt labāki. Ir nobraukti 115 000 km un plastmasas liek par sevi manīt. - Sēdēt aizmugurējā sēdeklī, dēļ tā formas, nav īpaši ērti... - Neveiksmīgs priekšējo "stoiku" izvietojums, bet ar laiku pierod... - Aizmugurē sēdošajiem nav opciju regulēt svaigā gaisa padevi pat ON/OFF līmenī. - Problēmas ar klimata sistēmu. Kopsavilkums - ļoti laba izvēle cilvēkam, kas vēlas izturīgu apvidus mašīnu. Servisos atzīst, ka mašīna ir viegli apkalpojama, tiesa, dēļ tās nosacīti īsā ražošanas laika (nepilni 4 gadi) pieejamība rezerves daļām Latvijā ir apgrūtināta. Ja pieņemam, ka šobrīd šāda mašīna maksā ap 20000 EUR, cena atbilst kvalitātei.

Arnis Kancāns, 10/08/2009

3.0 V6 CRD Limited 5A/T

  • Kopējais vērtējums 5/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 2/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 5/5

Labs auto, braucis esmu ilgu laiku, un zinu, ka ar tādu vāģi Tu uz ceļa nepazudīsi. Braukts ir ziemā ar vasaras riepām pa dziļu sniegu, un kārpās cauri tik viegli, it kā pa tīru asfaltu brauc. Laba mašīnīte, būs daudz naudas, pirkšu sev tikai tādu.

Elvijs Freibergs, 28/04/2009

3.0 V6 CRD Limited 5A/T

  • Kopējais vērtējums 5/5
  • Braukšanas īpašības 5/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 5/5

Sākot 1976.gada ir braukts ar daudz ko, uzskaitīšu tikai dažus, kas ir bijuši mani - Moskviču 412 (jauns), Mersedes Benz 280SL (bija nogājis ap 250000km), VAZ 21063 (jauns), Renault 19 (jauns) , Ford Eskort (jaunais, bija nogājis 18000km), Ford Mondeo (nogājis bija ap 30000km), Nissan Primera (jauno, nobraukums bija 26000km), KIA Sorento (jauns). Visi tie bija jauni max 10-20000 uz skaitītāja, izņemot Mersi. Nu tagad gadu braucu ar GRAND CHEROKEE. Gribētos teikt, ka beidzot tas ir auto, kurā ir apvienotas manas vēlmes kopā vienā mašīnā. Ir labs salona komforts - gan acīm, gan ergonomisks, vadītājam viss ir sakārtots izcili un pa rokai, vadība izcili viegla un vienkārša, kruīzs labs, klimats - siltums, aukstums kā vajag, visas vadības arī uz stūres. Neliels mīnuss aizmugurējiem pasažieriem sēdeklis varbūt nedaudz par zemu ja augums virs 1,75. Jāpierod, ka masīvie durvju statņi nedaudz ierobežo redzamību. Vizuāli no ārpuses - spēka iemiesojums uz ceļa un pilsētā tiek respektēts, bet tai pašā laikā pārāk acīs nelec. Nu un gaitā - uz šosejas vai pilsētā varētu teikt limuzīns, tikai atšķirībā no vieglajiem nejūt bedres, parkojas viegli - sensori, spoguļi. Ja nobrauc no ceļa - kur iet traktori var braukt arī ar šo, tikai vajadzīgas piemērotas riepas. Ziemā var izmantot par buldozeru. Ja var atļauties, tad diemžēl jāpieņem, ka degviela pilsētā ap 14 l, bet uz trases ap 9-12, atkarīgs kā brauc. Neliels mīnuss - nav atslēdzamas drošības sistēmas un nevar pabaudīt sānslīdes, pabraukt ekstrēmi. Pērkot testēju praktiski visu, kas ir pie mums pieejams no 4x4. Izvēlējos šo, nu ļoti labs un varētu teikt cena arī bija pieņemama salīdzinot ar citiem.

Ojārs Aldiņš, 04/12/2008

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi