Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: BMW 6. sērijas Gran Turismo

Līdzšinējo BMW 5. sērijas Gran Turismo aizstāj jauns modelis
Elegantāks eksterjers un interjers
Praktiskāks, nekā BMW 5. sērijas Touring

Dažu kritiķu acīs BMW 5. sērijas Gran Turismo bija autobūves ekvivalents Viktora Igo radītajam Kvazimodo tēlam un šie komentāri acīmredzot sasnieguši arī Minheni – par to liecina kompānijas cerība ar jaunu nosaukumu un dizainu atsvaidzināt biznesa klases hečbeka koncepciju.

BMW radošā komanda acīmredzami ir pielikusi ne mazums pūļu, lai padarītu to pievilcīgāku un izsmalcinātāku, taču – drošs paliek nedrošs -  mainīts arī nosaukums un turpmāk to sauks par BMW 6. sērijas Gran Turismo. Attaisnojot tā eksistences jēgu, kravas nodalījuma ietilpība ir lielāka, nekā 5. sērijas Touring – to var paplašināt līdz 1800 litriem.

Motoru klāstā – jau pazīstamie BMW dzinēji, to vidū 2,0 litru četrcilindru benzīna motors ar 258 ZS un 400 Nm, kā arī 3,0 litru sešcilindru benzīna motors ar 340 ZS un 450 Nm. Dīzeļdzinēju klāsts sākas ar 3,0 litru tilpuma sešcilindru motoru, kuram ir 265 ZS un 620 Nm, kā arī pilnīgi jauns motors ar 320 ZS un 680 Nm.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.