Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: BMW 8. sērijas koncepts

BMW parāda 8. sērijas konceptmodeli
V12 benzīna turbomotors no M760Li xDrive
Ražošanas versija pārdošanā jau nākamgad

BMW 8. sērijas konceptmodelis ir vēl viens atgādinājums par Bavārijā bāzētā autoražotāja plāniem nākamgad papildināt savu modeļu paleti ar vēl vienu luksusa auto.

Iespaidīgais virsbūves garums, atlētiskais eksterjers, futūristiskie lukturi, 21 collu diski un citi elementi padarījuši to par vienu no pamanāmākajiem eksponātiem BMW stendā Frankfurtes auto izstādē. Pagaidām gan nekas vēl oficiāli nav apstiprināts, taču sagaidāms, ka sērijveida modelim zem motora pārsega būs gan 3,0 litru sešcilindru turbodīzelis, gan 4,4 litru V8 benzīna turbomotors, gan arī 6,6 litru V12 benzīna turbomotors no M760Li xDrive.

Lūk, ko par 8. sērijas BMW paziņoja kompānijas boss Haralds Krīgers: “Gaidāmā BMW 8. sērijas kupeja apliecinās, ka asa dinamika ir apvienojama ar mūsdienu luksusa prasībām. Šis būs nākamais modelis mūsu ekspansijā luksusauto segmentā, kas pacels šīs klases mērauklu jaunā līmenī. Mēs nostiprināsim savas ambīcijas kļūt par līderiem luksusa klasē.”


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.