Ziņas

Opel laiž klajā atjaunināto Zafira

Jaunais Opel Zafira izskats
Plašāks aprīkojums
Drīzumā pārdošanā

Kopš pirmās paaudzes Opel Zafira klajā nākšanas ir pārdoti jau 2,7 miljoni modeļu, pārsvarā tiem klientiem, kuriem nepieciešams plašs un pielāgojams automobilis garu distanču veikšanai ar augstu komforta līmeni.

Tikko klajā nācis pēdējās paaudzes Zafira atjauninātais modelis jeb feislifts, kas drīzumā būs pieejams pārdošanā un piegādāts sākot ar septembri. Modelis izcelsies ne tikai ar jau zināmajām vērtībām no priekšgājējiem, kā piemēram Flex7 sēdekļu sistēmu, ergonomiskajiem, AGR priekšējiem sēdekļiem, FlexFix velosipēdu turētāju vai FlexRide pielāgojamo amortizāciju, bet arī ar atsvaidzinātu interjera dizainu.  

Jaunākās paaudzes Opel IntelliLink informācijas un izklaides sistēmas ar Apple CarPlay un Android Auto savienojamību papildina arī Opel OnStar sistēma, kas Igaunijā, Latvija un Lietuvā būs pieejama no šī gada beigām.

Dzinēju klāstā Opel saglabās savu pašreizējo stratēģiju, nodrošinot, ka jaunais Zafira ir vienīgais transportlīdzeklis savā segmentā ar pilnu dzinēju piedāvājumu, kas sastāv no benzīna dzinējiem, dīzeļa dzinējiem, LPG un CNG dzinējiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.