Ziņas

BMW X5 var uzlādēt no parastas rozetes

BMW X5 xDrive40e ar plug-in hibrīdsistēmu
Kopējā jauda 313 ZS
6,8 sekundes līdz 100 km/h

Šis ir BMW X5 xDrive40e, bavāriešu autoražotāja pirmais apvidus auto ar plug-in hibrīdsistēmu. Kā apgalvo BMW, tas apvieno “sensacionālu sportiskumu ar ārkārtīgi zemu degvielas patēriņu”.

BMW X5 xDrive40e hibrīdsistēmas kopējā jauda ir 313 ZS. To veido 2,0 litru tilpuma benzīna motors un elektromotors. Auto ir astoņpakāpju automātiskā transmisija un litija jonu baterija ar vairākām uzlādes opcijām.

Neraugoties uz diezgan iespaidīgo jaudu, X5 xDrive40e vidējais degvielas patēriņš, saskaņā ar ražotāja datiem, ir 3,4 litri uz 100 km. Tikpat iespaidīgi ir dinamikas rādītāji – no 0 līdz 100 km/h auto ieskrienas 6,8 sekundēs.

Izmantojot tikai elektrību, BMW X5 xDrive40e var veikt 31 km distanci. To var uzlādēt no parastas rozetes vai arī komplektā ar aprīkojumā piedāvāto BMW i Wallbox ierīci.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.