Ziņas

Lietuvietis izgatavo Bugatti Veyron kopiju

Bugatti Veyron kopija
Uz Audi A6 bāzes
Ražots Lietuvā

Lai kļūtu par Bugatti Veyron īpašnieku, ir jābūt ļoti turīgam, jo šim auto ir ne vien augsta cena, bet arī kosmiskas lietošanas izmaksas.

Tomēr, ņemot vērā, ka lielākā daļa postpadomju valstu iedzīvotāju šo supermašīnu ir redzējuši tikai žurnālos vai YouTube video, kāds Lietuvas iedzīvotājs nolēma, ka izgatavot Bugatti paša spēkiem ir ļoti laba ideja.

Sacīts – darīts! Ar šādu devīzi uz Audi A6 bāzes tika izgatavots attēlos redzamais auto, kas sevi sauc par Bugatti Veyron “kopiju”.

Zem motora pārsega pārsteigumu nav – tur atrodams 272 ZS Audi V6 motors, nevis 1001 ZS W16 Bugatti agregāts. Tāpēc arī cena nav liela – 2 miljonu eiro vietā leišu Bugatti pircējam būs jāšķiras vien no 29 000 eiro.

Iespējams, smagā alkohola reibumā un tumsā, no lielāka attāluma šo braucamrīku tiešām varētu sajaukt ar Bugatti, taču, reibumam izgaisot, skaudrā patiesība varētu būt diezgan sāpīga.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.