Ziņas

Uzbūvē savu sapņu auto pats!

McLaren laiž klajā MP4-12C konfiguratoru
Ļauj komplektēt individuālu pasūtījumu
Būvē savu auto pats!

McLaren laiduši klajā McLaren MP4-12C konfiguratoru, kas atrodams viņu interneta lapā.  Vienalga, vai tev ir interese iegādāties šo auto vai ir vēlme tāpat vien īsināt laiku, būvējot savu sapņu auto, McLaren MP4-12C konfigurators ir viens no labākajiem šāda veida rīkiem, kāds atrodams internetā.

Uzreiz jāatzīst, ka tas ir ļoti precīzs, jo izmanto McLaren Automotive dizaina un tehniskās nodaļas datus. Kompānija apgalvo, ka tas tiks sasaistīts ar 35 Mclaren dīleru centriem 19 valstīs visā pasaulē.

McLaren MP4-12C konfigurators piedāvā miljoniem variāciju, ļaujot izvēlēties krāsu, salona apdares variantus, diskus un daudz ko citu.

Ar šī rīka palīdzību iespējams arī pievienot automašīnai tādus elementus, kā sporta izplūdes sistēmu, keramiskos bremžu diskus un pulētas bremžu uzlikas.

McLaren MP4-12C konfigurators atrodams www.mclarenautomotive.com.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.