Ziņas

Servisa darbinieks noslīcina klienta auto

Klients atved auto uz servisu
Darbinieks auto noslīcina
Dīleris nevēlas uzņemties vainu

Kāds ASV iedzīvotājs visai nepatīkamā veidā palicis bez sava Ford Mustang. Cilvēks atvedis savu spēkratu pie dīlera, lai veiktu sīkus garantijas darbus.

Taču automašīnai bijusi uzstādīta sistēma, kas ļauj to iedarbināt ar pulti. Tiesa gan, automašīnai bijusi arī manuālā pārnesumkārba un īpašnieks, novietojot auto, bija atstājis to pirmajā pārnesumā.

Tāpēc, servisa darbinieks, nospiežot pulti, lai iedarbinātu auto, kļuva par liecinieku tam, kā auto ierūcas un, pārbraucot pāri visam stāvlaukumam, iegāžas blakus esošajā dīķī un nogrimst. Lai gan auto ticis izvilkts, tas ir tādā kondīcijā, ka īpašnieks to redzēt vairs negrib.

Lieki piezīmēt, ka sašutušais auto īpašnieks tagad vēlas jaunu auto. Taču dīleris nevēlas uzņemties vainu, norādot, ka parasti ierīcēm, kas ļauj iedarbināt auto no attāluma, ir drošības režīms, kas ļauj izvairīties no šādām situācijām.  

Situācijas atrisinājums tagad ir apdrošinātāju rokās.  

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.