Ziņas

Jaunais 6.sērijas BMW - jauni spiegu foto

Jaunā 6.sērijas BMW ziemas testi
Dzinēji kā 5.sērijas BMW
8-pakāpju automātiskā pārnesumkārba

Mūsu fotogrāfam izdevies pamanīt nākamās paaudzes 6.sērijas BMW, kas šobrīd iziet ziemas testu sēriju Zviedrijas ziemeļos. Atšķirībā no iepriekš publicētajiem spiegu foto, šajos skaidrāk redzami gan priekšējie, gan aizmugurējie lukturi, kā arī radiatora reste.

Gan jaunais 6.sērijas BMW, gan tā kabrioleta versija tiks veidota uz jaunā 5.sērijas BMW bāzes. Arī dzinēju komplekts gan būs tāds pats kā 5.sērijas BMW – mēreni uzlaboti sešcilindru benzīna un dīzeļa dzinēji, kā arī V8 benzīna agregāti. Minhenē uzskata, ka lielākā pircēju interese būs par 3,0 litru benzīna agregātu (630i) un 3,0 litru biturbo dīzeļdzinēju (635d).

Taču nākamās paaudzes 6.sērijas BMW būs vēl kāds jaunums – astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas būs spējīga darboties arī start/stop režīmā. Kopā ar BMW Efficient Dynamics programmu, tas ir signāls par labākiem rezultātiem degvielas patēriņa un CO2 izmešu samazināšanas jomā.

Drīzumā pēc 6.sērijas BMW klajā laišanas parādīsies arī M6 – tas gaidāms 2011.gada sākumā, taču nevis ar V10, bet gan V8 biturbo dzinēju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.