Video ziņas

Jaunais 3.sērijas BMW - video

Jauno 3.sērijas BMW testē Zviedrijas ziemeļos
Pārdošanā nonāks 2012.gadā
Skaties spiegu video

Mūsu rīcībā nonācis pirmais video, kurā redzama jaunā 3.sērijas BMW došanās uz testiem Zviedrijas ziemeļos. Pašreizējais modelis (E90) ir apritē kopš 2005.gada, tātad, ņemot vērā līdzšinējo BMW stratēģiju, jaunais 3.sērijas pārstāvis nonāks pārdošanā 2012.gadā.   

Šajā video redzamā prototipa proporcijas ir ļoti līdzīgas pašreizējam modelim, kaut gan riteņu bāze ir mazliet garāka. Aizsargmateriāli arī neļauj saskatīt virsbūves dizaina elementus, kas jebkurā gadījumā vēl var tikt mainīti līdz jaunā modeļa laišanai klajā.

Tomēr ir skaidrs, ka BMW ir jārada kaut kas labāks nekā pašreizējais modelis, tātad, ņemot vērā mūsdienu prasības, īpaša uzmanība tiks pievērsta efektivitātei. Labāka aerodinamika, mazāka tilpuma dzinēji un gudra elektronika ir galvenie atslēgvārdi jaunā 3.sērijas BMW tapšanā. 

Avoti BMW arī norāda, ka daudzas mūsdienu automašīnās sastopamās iekārtas, piemēram, klimata kontrole, savu darbības principu nav mainījušas jau gadiem ilgi, tādēļ BMW inženieri strādā pie to konstrukcijas pilnveidošanas.

Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka BMW vienlaikus meklē veidus, kā padarīt lētāku jaunā 3.sērijas modeļa ražošanu, lai tas kļūtu pieejamāks plašākam pircēju lokam.

Pēc visa spriežot, jaunais modelis tiks prezentēts 2011. gada Parīzes autošova laikā, un pirmoreiz premium segmentā tiks aprīkots ar trīscilindru dzinējiem.


What Car? TV: Jaunais 3.sērijas BMW - video

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.