Ziņas

Sadauzīts Itālijas policijas Lamborghini

Itālijas policisti sadauza savu Lamborghini
Ietriecas ielas malā stāvošos auto
Lamborghini liktenis neskaidrs

Tikai gadu pēc nonākšanas Itālijas policijas rīcībā avarējis pasaulslavenais Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia. Pagaidām neskaidros apstākļos tas ietriecies pāris ielas malā novietotos auto.

Incidents noticis netālu no Kremonas aizvadītajā nedēļas nogalē. Itālijas laikraksts Corriere Della Sera vēsta, ka 560 zirgspēku auto vadītājs, neko ļaunu nenojauzdams, mierīgi braucis pa ielu, līdz negaidīti tā priekšā izbraucis cita auto vadītājs.

Lai izvairītos no daudz nepatīkamākas sadursmes, Lamborghini vadītājs strauji pagriezis stūri, un ietriecies ielas malā novietotos auto, beidzot braucienu zem A-Klases Mercedes-Benz.  

Tiek ziņots, ka abi policisti, kas atradušies Lamborghini, guvuši vieglus ievainojumus un drīz vien atkal varēs stāties ierindā. Taču pagaidām netiek ziņots, kad savas funkcijas atkal varēs pildīt Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests