Volkswagen Tiguan krosovers (07-15) Atsauksmes par auto

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi

dīzelis

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 4/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 4/5

Labs, kvalitatīvs auto. Tā kā esmu lietojis dažādu piedziņu auto, varu apgalvot, ka normālai ikdienas braukšanai absolūti pietiek ar priekšpiedziņu. Apzināti izvēlējos 2x4. Lētāk pērkot, ekonomiskāk lietojot. Manuprāt daudz būtiskāks ir paaugstinātais klīrenss. Tādēļ varu ignorēt lielveikalu stāvvietu augstās apmales un arī lauku sētā pa kravinieku iedzītām špūrēm iebraucu bez problēmām! Kluss, kvalitatīvs salons. Ripo ļoti labi un pārliecinoši. Raķete, protams nav, bet es tādu jau nemaz nepirku... Reālais degvielas patēriņš ikdienas darbos braucot ir 5,6-5,8 l/100km. Pat ceļojumā pa Eiropu, labi piekrauts, ar pasažieriem un ar jumta kasti, pa autobāni bez kompleksiem vidēji turot 130 km/h, vidējo degvielas patēriņu uzrādīja tikai 6,2! man autiņš šķiet ērts un praktisks. Ar izvēli esmu apmierināts

Guntis Vanags, 10/04/2016

2.0TDI 4 MOTION

  • Kopējais vērtējums 4/5
  • Braukšanas īpašības 4/5
  • Lietošanas izmaksas 2/5
  • Kvalitāte, praktiskums un aprīkojums 3/5

Autiņš sāka savu ripošanu Latvijā, tūlīt pēc izripināšanas no veikala 2008. gadā. Ko varu pateikt? Manā skatījumā neko kvalitatīvs, tas nav, jo pirmās problēmas sāka rasties,apmēram pēc 80000~90000 nobraukuma, kad bija jāmaina aizmugurē pilnībā bremžu suports ar visām bremžu uzlikām, arī sajūga pedālim ir ļoti mazs gājiens(tikko sāku braukt nebija tādu krustojumu, kuros autiņš noraustijās un palika uz vietas).

ABS - nezinu vai man liekas, bet tas tikai paātrina slīdēšanu. Vēlāk sāka niķoties turbīnas vārsts, pēc kura sekoja priekšējais gultnis, kardāna gultnis (tas mainās ar visu kardānu), riepās pastāvīgi zuda spiediens, pārplīsa aizmugurējā atspere un visādas ķibeles uzrādija arī panelis.

Izmaksas ļoti dārgas (ja remontēsiet pie oficiāliem dīleriem) Apvidnieks, tas nav, labākajā gadījumā priecīgas var būt sievietes, kuru īpašumā ir šads auto( no dziļākas peļķes ārā tiks). Ziemā sniegs mēdz sablīvēties zem autiņa vēdera, tā, ka ir ko nosvīst, lai to izraustu no apakšas, līdz autiņš nosēžas uz zemes (pat BMW ar puslīdz labām riepām izlien labāk).

Nedaudz novēlota ir pilnpiedziņa pie auto izslīdēšanas sāniski (tā ieslēdzas, tikai tad, kad jau ir pa vēlu).Bagāžas nodalījums labs, pie nosacījuma, ja izņem rezerves riteni(jo tam nav paredzēta vieta, ne tajā, ne zem tā).

Pie plusiem var minēt labās gaitas īpašības uz ceļa, motors diezgan ņiprs, ekonomisks (vid.patēr.6,4L/100km.), salons kluss, ērts, ir laba pārredzamība, labs audio skanējums.

ivars variss, 25/12/2012

Rakstīt atsauksmi

Ja esi braucis ar šādu automašīnu vai Tev tāda pieder, šeit vari izteikt savu vērtējumu par to.

Pievienot atsauksmi