Ziņas

Lexus trešo gadu pēc kārtas uzvar What Car? uzticamības aptaujā

Lexus turpina triumfēt What Car? uzticamības aptaujā
Visiem Lexus modeļiem uzticamība ir vismaz 96%
Pirmās paaudzes NX - ložu necaurlaidīgs

What Car? ir galvenais patērētāju ceļvedis un auto iegādes platforma Apvienotajā Karalistē. Paziņojot aptaujas rezultātus, What Car? uzsvēra: “Visā Lexus klāstā nav neviena neuzticama modeļa.”

Aptaujā piedalījās gandrīz 25 000 Apvienotās Karalistes iedzīvotāju, kuriem pieder automašīna, kas ir ne vecāka par pieciem gadiem. Tajā tika noskaidrots, vai auto lietošanas laikā viņi ir saskārušies ar jelkādiem mašīnas defektiem un, ja jā, tad cik ilgs laiks bijis nepieciešams to novēršanai un cik tas izmaksājis. 32 zīmolu vidū par uzticamāko atkal kļuva Lexus, kas saņēma 98,4 procentu novērtējumu. Tuvākais Lexus tuvākais sāncensis aptaujas rezultātos bija radniecīgais zīmols Toyota.

“Tas nozīmē: neatkarīgi no tā, kuras klases automobili jūs izvēlaties – premium vai arī jebkuras citas, jūs saņemsiet augstākajiem standartiem atbilstošu uzticamību,” komentējot aptaujas rezultātus, sacīja Stīvs Hantingfords, What Car? redaktors.

Visu aptaujā iekļauto Lexus modeļu rezultāts bija 96 procenti vai augstāks, turklāt četri no tiem iekļuva savas klases labāko trijniekā. Ar rezultātu 99,3% par visuzticamāko ģimenes auto atzīts CT 200h, kas kopvērtējumā ieguva sesto augstāko rezultātu. Modelis UX 250h ar rezultātu 99% ieņem 10. vietu kopvērtējumā un 3. vietu mazo SUV klasē, savukārt IS izrādījās visuzticamākais vidējās klases premium segmentā. Tā uzticamības novērtējums – 98,3 procenti. Savukārt zīmola uzvaras gājienu noslēdz pirmās paaudzes NX, kas What Car? uzticamības aptaujā tika raksturots kā “praktiski ložu necaurlaidīgs”.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.