Ziņas

Lexus ES 2023. gada modelim veikti uzlabojumi

Modernizēta multimediju sistēma
Iebūvēts “Hey Lexus” palīgs
Jauns F SPORT Design aprīkojuma līmenis

Laists klajā 2018. gadā un uzlabots 2021., ES ir vispopulārākais Lexus sedans, kas atzinību guvis kā no privātajiem, tā biznesa lietotājiem. 

Daļa šī modeļa pievilcīguma ir tā klases vadošais komforts, kā arī lietošanas ērtums, kas ir ES jaunās multimediju sistēmas pamatā.

Lai uzlabotu piekļuvi informācijai, saziņai un izklaidei, jaunajam modelim izstrādāta ātrāka sistēma ar intuitīvāku darbību un palielinātu funkcionalitāti. 

Jaunās funkcijas ietver bezvadu viedtālruņa integrāciju, izmantojot Apple CarPlay (vai vadu savienojumu, izmantojot Android Auto), mākoņa navigāciju un balss atpazīšanu.

Lexus ES modelī tagad ir iekļauts iebūvētais palīgs “Hey Lexus”, kas reaģē uz balss komandām, lai atvieglotu savienojumu ar tālruņa zvaniem, audio un klimata kontroles darbību, kā arī vienkāršotu interneta pārlūka lietošanu. 

Atpazīstot 19 dažādas Eiropas valodas, tas spēj noteikt un reaģēt uz neformāliem komentāriem – piemēram, temperatūras paaugstināšanos salonā, kad tiek paziņots: “Man ir auksti”. Ir nodrošinātas arī jaunas savienojamības iespējas, atjauninot datu komunikācijas moduli (DCM), kas ļauj automobilim sazināties ar mobilajiem tīkliem un internetu.

Datu komunikācijas moduļa (DCM) atjauninājums ir ļāvis īpašniekiem attāli piekļūt ES, izmantojot Lexus Link viedtālruņa lietotni. Tas ļauj attālināti aizslēgt vai atslēgt durvis, iedarbināt avārijas gaismas un pirms iekāpšanas automobilī iestatīt gaisa kondicionētāju.

Vēl viena izmaiņa salonā ir apdares krāsu izvēle: Rich Cream ir aizstāta ar Ammonite Sand krāsu.

Ieviešot jauno F SPORT Design aprīkojuma līmeni, tagad tiek piedāvātas izmaiņas arī ES ārējā izskatā. Jaunais dizains atšķir automobili ar melniem 19 collu vieglmetāla diskiem, 10 eksterjera un četru salona krāsu izvēli un F SPORT Design emblēmu uz katra priekšējā spārna.

Lexus ES 2023. gada modeļa ražošana tiks uzsākta augustā, un pirmās piegādes tiks veiktas oktobrī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.