Ziņas

Publicēti jauni attēli ar nākamās paaudzes Lexus elektrisko sporta auto

Jauns elektroauto no Lexus
0-100 km/h divās sekundēs
700 km sniedzamība

Jaunais sporta modelis būs daļa no ar akumulatoru darbināmo elektrisko transportlīdzekļu (BEV) pilnā klāsta, ko Lexus laidīs klajā līdz 2030. gadam. Saskaņā ar Lexus Electrified zīmolu uzņēmuma mērķis ir pilnībā izmantot elektrifikācijas potenciālu, lai palielinātu braukšanas prieku visiem saviem klientiem.

Tas arī ļaus nodrošināt Lexus Driving Signature jeb braukšanas rokrakstu – unikālu braukšanas pieredzi, kas balstīta uz lineārām transportlīdzekļa reakcijām, kuras nepārtraukti ir saskaņā ar vadītāja nodomiem, vienmērīgi apvienojot palēninājumu, stūrēšanu un paātrinājumu.

Ar drosmīgajām proporcijām un zemo braukšanas augstumu, kas nepieciešams augstas veiktspējas sporta automobilim, jaunais modelis simbolizē Lexus zīmola nākotni, vienlaikus atdzīvinot ikoniskā Lexus LFA garu. Ātrāks kā jebkad, šis Lexus sporta auto modeļa paātrinājums no 0 līdz 100 km/h tiks sasniegts aptuveni divās sekundēs, un tā braukšanas diapazons tiek lēsts vairāk nekā 700 km.

Izstrādājot pilnībā elektriskus transportlīdzekļus, Lexus turpina savu attīstību un kļūst par zīmolu, kas piedāvā dažādu braukšanas pieredzi, izmantojot tā unikālās veiktspējas attīstības iespējas un pilnveidojot savu prasmi ražot produktus, kuru veiktspēja, kvalitāte un pievilcība ir arvien personalizētāka.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.