Ziņas

Atjaunotais LS 500h - Lexus flagmanis tuvojas Latvijai

Modernizētais Lexus flagmanis
Jaunākie drošības asistenti
Pirmie eksemplāri Latvijā ieradīsies janvārī

Veicot izmaiņas, Lexus pievērsās automobiļa vadāmības uzlabošanai, palielinot palīdzības līmeni, ko elektromotoram nodrošina akumulators, un paplašinot tā darbības diapazonu. Izmaiņu rezultātā ātrākai kustībai ir nepieciešams mazāk pūļu, – paātrinājums ir vienmērīgāks un lineārāks.

Tā kā ir pieaugusi hibrīda akumulatora loma, dzinējs var strādāt ar mazākiem apgriezieniem, kas padara braukšanu vēl klusāku, piemēram, kad dzinējs atkal ieslēdzas pēc braukšanas EV (elektriskajā) režīmā.

LS 500h iestrādāta pirmā Lexus sistēma, un arī pirmā luksusa auto segmentā, kurai ir atmiņas funkcija, kas atpazīst un saglabā informāciju par vadītāja regulāri izmantotajām stāvēšanas vietām, atvieglojot automobiļa novietošanu stāvvietā.

Sekojot Lexus RX, arī LS 500h ieguvis BladeScan™ AHS (adaptīvo tālo gaismu sistēmu), kurā ātri rotējošs spogulis projicē gaismu no LED spuldzēm, nodrošinot vienmērīgu un smalku izgaismojumu plašākā zonā nekā pašreizējās standarta LED sistēmas. Papildus tam tiek ieviests jauns digitālais atpakaļskata spogulis, kas rāda reāllaika attēlus no aizmugurējās parkošanās kameras, un gājēju konstatēšanas funkcija 360 grādu panorāmas skata monitoram.

Tehnoloģiskie jauninājumi ietver arī jaunāko multimediju sistēmu.

Lexus ir veicis LS eksterjera stila izmaiņas, koncentrējoties uz detaļām. Priekšējā bufera forma ir mainīta un zīmīgā priekšējā režģa iekšējām virsmām ir jauna tumši metāliska apdare. Jaunie kontrastējošie melnās un spīdīgās apdares 20 collu vieglmetāla diski ir pieejami vidējā un augstākā aprīkojuma līmeņa modelim.

Pirmie atjaunotie Lexus LS modeļi Baltijā nonāks līdz janvāra beigām.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.