Ziņas

Hyundai Kona Hybrid ir klāt

Hyundai Kona ar hibrīddzinēju
Plašs papildaprīkojuma saraksts
Hyundai dīleri Eiropā jau sāk pieņemt pasūtījumus

Pēc šovasar Amsterdamā notikušās prezentācijas, Hyundai laiduši klajā informāciju par jauno Kona Hybrid, ko pircēji Eiropā var jau pasūtīt šomēnes. Kona ar hibrīddzinēju ir jau trešais Kona ģimenes modelis, kas seko Kona ar iekšdedzes motoriem un Kona elektroauto. 

Kona Hybrid galvenais jaudas avots ir 1,6 litru četrcilindru benzīna motors ar 105 ZS un 147 Nm, taču tam asistē 32 kW (43,5 ZS) elektromotors ar 170 Nm. Rezultāts ir mazs krosovers, kas tērē vien 3,9 litrus degvielas uz 100 km.

Lai braukšana būtu dinamiskāka, Hyundai aprīkojuši Kona Hyubrid ar divsajūgu transmisiju, kurai ir Sport režīms un opcija slēgt pārnesumus manuāli. Savukārt lielākas degvielas ekonomijas meklētājiem, Hyundai Kona Hybrid piedāvā Eco-Driving Assist sistēmu, kas gudri sadala pieejamo enerģiju. Tehnoloģiju ziņā Kona Hybrid neatpaliek no citiem korejiešu autoražotāja modeļiem, kā ierasts, aprīkojuma sarakstā ir daudzas jaunākās ekstras, piemēram, mākoņserverī bāzēta balss atpazīšanas sistēma, Android Auto un Apple Car Play, kā arī daudz kas cits.

Līdz 100 km/h Hyundai Kona Hybrid paātrinās 11,2 sekundēs, maksimālais ātrums ir 160 km/h.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.