Ziņas

Lexus laiž klajā QZ Galactic Enforcer

Lexus QZ Galactic Enforcer
Veidots uz Lexus RC F platformas
Pieejams tikai Men In Black (MIB) aģentiem

Ja tu plāno doties uz kino, lai redzētu jauno Men in Black: International filmu, kas ir kārtējā daļa no MIB franšīzes, gatavojies, ka Lexus būs sarūpējis pārsteigumu īpaša RC F veidolā.

Modelis, kas diemžēl ir pieejams tikai MIB aģentiem, spēj no šķietami normāla RC F pārvērsties par QZ Galactic Enforcer reaktīvo lidaparātu. Tas arī ir vienīgais Lexus modelis, kas pieejams ar īpašo Umbra Black krāsojumu, kas esot vismelnākā iespējamā krāsa visā Izplatījumā. 

 “Šis Lexus lidaparāts iezīmē mūsu zīmola nākotni, patiesībā – diezgan tālu nākotni”, skaidro Lisa Materaco, Lexus mārketinga viceprezidente. “Ar tehnoloģiski visizsmalcinātāko aprīkojumu, kas ļauj cīnīties pret citplanētiešiem, tas ir līderis savā klasē”.

Lexus stāsta, ka 0-100 km/h sprintu, tas spēj veikt 0, 0000000000001 nanosekundē. Tātad tas ir ātrāks, nekā Tesla Rodsters.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.