Ziņas

Lamborghini Huracan: 9,9 sekundes līdz 200 km/h

Jaunais Lamborghini Huracan
610 ZS V10 benzīna motors
3,2 sekundes līdz 100 km/h

Lamborghini laiduši klajā virkni māksliniecisku foto ar jauno Huracan, kas tika laists klajā šogad. Kā zināms, ievērojot Lamborghini tradīcijas, savu nosaukumu tas ir guvis no slavena spāņu cīņas vērša.

Zem motora pārsega tam ir 5,2 litru V10 motors ar 610 ZS, kas ļauj šim nepilnu pusotru tonnu smagajam auto sasniegt 100 km/h slieksni 3,2 sekundēs, bet 200 km/h – 9,9 sekundēs.

Lamborghini sākotnēji plānoja savu mazāko superkāru veidot uz īpašas oglekļa šķiedras konstrukcijas, tāpat kā izmēros lielāko Aventador, taču izmaksas un loģika lika atmest šo ieceri, tā vietā izvēloties alumīnija un oglekļa šķiedras modulāro platformu.

Šāds risinājums ļāva Huracan izstrādē izmantot elementus no jaunā Audi R8, padarot Lamborghini modeli par apmēram 200kg vieglāku nekā tā priekšteci – Gallardo.

Pilnpiedziņas Huracan ir trīs braukšanas režīmi – Strada, Sport un Corsa, kas atbilstoši izvēlētajiem apstākļiem pielāgo gan septiņpakāpju divsajūgu pārnesumkārbas reakcijas ātrumu, gan izpūtēja radītā trokšņa līmeni, pilnpiedziņas un balstiekārtas iestatījumus, kā arī virkni citu sistēmu, kādu šajā sporta auto netrūkst.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests