Ziņas

Interesants veids, kā nozagt BMW X6

Zagļi izjauc BMW X6 pa detaļām
Ved cauri Eiropai
Galamērķī nenonāk

Autozagļu izdomai un tehniskajai meistarībai, šķiet, nav robežu – un bieži vien ir jābrīnās, kāpēc ļaudis ar tādām „zelta rokām” nespēj atrast likumīgu darbu kādā autoservisā.

To lieku reizi apliecina šis gadījums. Uz robežas starp Ungāriju un Rumāniju robežsargi nolēma pārbaudīt kādu mikroautobusu. Liels bija viņu pārsteigums, kad viņi palūdza vadītājam atvērt bagāžas nodalījuma durvis, jo tur, izjaukts pa detaļām, atradās BMW X6 apvidus auto. 

Prasmīgajiem konstruktoriem atlika vien nonākt galamērķī, kur viņi šo auto atgrieztu tā sākotnējā izskatā, tādā veidā aiztaupot sev sirmus matus, mēģinājumā ar zagtu X6 braukt cauri Eiropai, kas, visticamāk, neizdotos.

Mūsu rīcībā nav informācijas, no kurienes ir šis X6 un kas tālāk notika ar mikroautobusa vadītāju, taču, pēc visa spriežot, šis noteikti nav vienīgais šāds gadījums.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.