Ziņas

BMW M4 kabriolets nonāk atklātībā

BMW M4 kabriolets
431 ZS 3,0 litru turbomotors
4,4 sekundes līdz 100 km/h

BMW laiduši klajā informāciju par BMW M4 kabrioletu, kura pasaules pirmizrāde gaidāma vien 16.aprīlī Ņujorkas auto izstādē.

Tā motoram ir par 2 cilindriem mazāk, taču jaudas ir vairāk, nekā M3 kabrioletam, kuru tas aizvieto. Modelis izmanto to pašu 431 ZS 3,0 litru tilpuma sešcilindru turbomotoru, kas ļauj no 0-100 km/h paātrināties 4,4 sekundēs (ar DCT divsajūgu automātisko transmisiju). Ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu šo sprintu iespējams veikt 4,6 sekundēs.

Salokāmais metāla jumts sastāv no trīs sekcijām un to var pacelt vai nolaist 20 sekundēs. Tiesa gan, auto ir jāstāv uz vietas vai jābrauc ne ātrāk kā ar 18 km/h.

Bagāžas nodalījuma ietilpība ir 220 litri ar nolaistu jumtu, vai 370 litri ar paceltu jumtu.

Modeļa pārdošana sāksies vasarā, pirmās piegādes klientiem gaidāmas rudens pusē. Sagaidāms, ka BMW M4 kabriolets maksās apmēram 5 tūkstošus eiro dārgāk, nekā M4 kupeja. 

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.