Ziņas

BMW 2.sērijas sacīkšu auto ar 333 ZS

BMW M235i Racing
3,0 litru 333 ZS motors
Skaties video!

BMW M235i Racing ir vācu ražotāja otrais „plaša patēriņa” sacīkšu auto pēc Z4 GT3, turklāt cenas ziņā tas ir arī viens no pieejamākajiem, ja vērtē pēc vidējā līmeņa šajā kategorijā.

Tā cena Vācijā ir 59 500 eiro (pirms nodokļiem), padarot to par bāzes modeli BMW Sports Trophy Customer Racing programmā.   

Zem motora pārsega tam ir 3,0 litru sešcilindru dzinējs ar M Performance TwinPower Turbo tehnoloģiju, kas ļauj attīstīt līdz pat 333 zirgspēkiem.

Iespaidīgo jaudu papildina jaunākā parauga aerodinamiskie risinājumi, svara samazināšana līdz minimumam, padarot BMW M235i Racing par nopietnu konkurentu BMW Sports Trophy sacensībās, vai, piemēram VLN Endurance čempionātā un Nürburgring 24 ātrumsacīkstēs, kas norisinās Nirburgringas trases Nordšleifē.

Lai dotu labāku priekšstatu par BMW M235i Racing, BMW laiduši klajā šo video:


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.